Home   mr   MR-nieuws

MR-nieuws

4 september 2019

De MR heeft afgelopen juni afscheid genomen van ouderlid Stijn de Wolf. Zijn plaats zal worden overgenomen door Robert Heines die bij onze laatste vergadering aanwezig was in juni en kennis heeft gemaakt met de andere leden, welkom in de MR! Graag wil hij zich aan u voorstellen in onderstaand stukje:

Ik ben Robert Heines, 45 jaar en ik woon samen met Jacquelien. We hebben twee kinderen: Jesper, die in klas 2c zit, en Wende, die nu nog op het KDV zit en na de zomervakantie naar school gaat. Betrokkenheid bij de school van mijn kinderen vind ik belangrijk. Vergeleken met mijn eigen jeugd is de wereld een stuk complexer geworden. Aan de ene kant wil je dat kinderen een onbezorgde kindertijd hebben, aan de andere kant wil je dat ze voorbereid worden op die complexe wereld. Ik lever graag een bijdrage aan het vinden van de goede balans. Wat mogen ouders van de school verwachten en wat mag de school van de ouders verwachten? Heldere communicatie op dat vlak, eenduidige doelstellingen en beleid zijn noodzakelijke randvoorwaarden voor goed onderwijs. Met de vorming van Ć©Ć©n kindcentrum is dat nog belangrijker geworden in mijn ogen.

Robert Heines

• Categorieën: mr