Home   Geen categorie   Meld je nu aan voor het spetterende familiefeest in de Back

Meld je nu aan voor het spetterende familiefeest in de Back

9 januari 2016

2 oktober organiseert wijkvereniging Zorgvlied de tweede editie van het ouder, kind, familie (disco) feest in de Schout Backstraat. Dit doen zij samen met de dames van BSO de Schout. Dat beloofd weer een top feestje.

Coole activiteiten voor kinderen zoals een kinder-rommelmarkt, schminken, knutselen en een springkussen. Voor ouders en andere belangstellenden een mooie gelegenheid om gezellig te borrelen en bij te kletsen. Dit alles onder muzikale begeleiding van een geweldige DJ. Het dak gaat eraf! Dit mag je niet missen. Vanaf 15.00 uur zijn jullie welkom. De entree is gratis! De drank is voor eigen kosten tegen wijkcentrum tarief. Ook de friettent van de Back is geopend. Meld je nu aan via secretariaat@zorgvliedtilburg.nl (aantal deelnemers, gezin, leeftijd kids).

Poster_feest_A3 okt 2016 def