Home   schoolzaken   Marcella van der Poel

Marcella van der Poel

5 oktober 2020

Hallo, mijn naam is Marcella van der Poel en sinds 2015 werkzaam in het onderwijs. Samen met mijn vriend woon ik in Tilburg. Komende periode kunnen jullie mij vinden in groep 1-2.

Het werken met kinderen geeft mij ontzettend veel voldoening. Samen een veilige sfeer creƫren komt bij mij op de eerste plaats. Kinderen kunnen zich pas ontwikkelen als ze zich op hun gemak voelen en zich veilig voelen. Ik kan ervan genieten als de kinderen aan het einde van de dag met een glimlach naar huis gaan.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten en gezellige dingen te doen met familie/vrienden. Daarnaast maak je me blij met een voetbalwedstrijd van Willem II en ben ik altijd in voor een spelletje.

Vanaf aanstaande maandag zal ik starten.
Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit.

 

Onderwerp gesloten.