Home   Activiteiten   Koningsspelen

Koningsspelen

14 februari 2017

Al 5 jaar vieren we met de Christoffelschool met veel plezier de koningsspelen. Zo ook dit jaar en wel op vrijdagochtend 21 april. Net als voorgaande jaren mogen we weer gebruik maken van de velden van hockeyclub Tilburg aan de Bredaseweg om aan deze dag een extra feestelijk tintje te geven.

Deze koningsspelen worden elk jaar georganiseerd door een enthousiast team wat bestaat uit leerkrachten en ouders. Zij komen een paar keer per jaar samen om het draaiboek bij te stellen en richting te geven aan de uitvoer zodat het voor alle kinderen de leukste dag van het jaar wordt. Een dag waarop spel en sport centraal staan, met een koninklijk tintje.

Denk je nou, aan dat feest wil ik wel een kroontje bijdragen en heb je een kind in groep 1/2 zitten, geef je Oranjegevoel door aan de leerkracht van je kind. HetĀ betreft hier dus de organisatie vooraf de koningsspelen.

Namens de koningsspelencommissie
Inge en Kathelijn