Home   Activiteiten   Sport   Koningsspelen

Koningsspelen

19 april 2021

Met veel plezier vieren we al vele jaren met onze school de Koningsspelen.
Zo ook dit jaar en wel op vrijdagochtend 23 april. Hoewel we dit jaar de Koningsspelen niet bij Hockeyclub Tilburg kunnen vieren maar in en rondom onze school, gaan we er weer een heel feestelijke dag van maken!

Goed om te weten:

• De schooltijden zijn (gewoon) van 8.45 uur tot 12.15 uur (gr. 6-7-8 om 12.25 uur).
  • Alle kinderen mogen in feestkleding of hun Christoffelshirtje naar school.
  • Kinderen van groep 1-2: breng je fiets/step/skelter mee! Deze gaan we op school versieren!
  • Voor deze ochtend wordt de Schout Crillaertstraat afgesloten, daarvoor hebben we een vergunning vanuit de gemeente. Houd hier rekening mee met het halen en brengen van uw kinderen.
  • We hebben dit jaar geen ontbijt, dus eet thuis een extra boterham zodat je flink kunt sporten!
  • Fruit is deze ochtend niet nodig, want voor een tussendoortje zorgen wij.
  • Voor wie thuis de openingsdans nog wil oefenen, klik hier voor de link: Kinderen voor Kinderen – Zij aan zij

De werkgroep wenst alle kinderen hele fijne Koningsspelen!

Ā