Home   Headline2   Koningsspelen 2020

Koningsspelen 2020

2 maart 2020

Vrijdag 17 april: Save the Date

Al meer dan 8 jaar vieren we met de school met veel plezier de koningsspelen. Zo ook dit jaar en wel op vrijdagochtend 17 april. Net als voorgaande jaren mogen we weer gebruik maken van de velden van Hockeyclub Tilburg aan de Bredaseweg om aan deze dag een extra feestelijk tintje te geven.

Deze koningsspelen worden elk jaar georganiseerd door een enthousiast team wat bestaat uit leerkrachten en ouders. Zij komen een paar keer per jaar samen om het draaiboek bij te stellen en richting te geven aan de uitvoer zodat het voor alle kinderen de leukste dag van het jaar wordt. Een dag waarop spel en sport centraal staan, met een koninklijk tintje.

Vandaag krijgen alle leerlingen een brief mee naar huis. Denk je nou, aan dat feest wil ik wel een kroontje bijdragen dan kunt u op dit formulier aangeven met welke taken u graag uw oranje gevoel vorm wilt geven!

Wij zijn blij met uw hulp!!

Met sportieve groet,
Commissie De Koningsspelen