Home   Headline2   Kom naar Outdoor BSO Warande

Kom naar Outdoor BSO Warande

26 mei 2020

Kinderen meer buiten laten spelen? Juist in deze tijden is het extra belangrijk dat kinderen genoeg beweging krijgen.
Want welk kind wil er nu niet buiten ravotten en spelen?

Bij Outdoor BSO Warande spelen we elke dag buiten! We doen stoere en uitdagende activiteiten  op de velden van HC Tilburg of gaan op avontuur in het Warandebos. Wat dacht je van  mountainbiken, archery tag, bootcamp of diverse veldsporten? Maar ook gaan we hutten bouwen, spelen we levend stratego en vlagverovertje in de bossen. We werken met groepen in leeftijdsniveau en daar worden de activiteiten op afgestemd. Let op, je kan vies worden, want ook als het weer wat minder is, trekken we er toch op uit!

Outdoor BSO Warande is kleinschalig (maximaal 40 kinderen) en zit in een sfeervolle locatie bij Hockey Club Tilburg. Het heeft een groot eigen buitenterrein met gras en bomen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. De BSO is ook ideaal te combineren met hockeytrainingen  (we brengen en halen kinderen naar de training).

De BSO rekent geen extra kosten en wij regelen gratis het vervoer vanaf de school van uw kind.

Voor meer informatie:https://www.kinderstadtilburg.nl/locaties/warande

Of bel Martijn Jacobs, tel. 06-46398648.