Home   Headline2   Kinderuniversiteit

Kinderuniversiteit

2 oktober 2018

Les van een echte professor!

Ben jij leergierig? Ben je nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit en waarom sommige dingen zijn zoals ze zijn? Wil je weten hoe het er in het hoger onderwijs aan toe gaat? Dan is de Kinderuniversiteit iets voor jou! Je bent even een student en je krijgt les zoals ‘echte’ studenten.

Kinderen uit groep 6, 7 en 8

Elk schooljaar geven bevlogen en inspirerende hoogleraren van Tilburg University les aan kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Het zijn leerzame en boeiende colleges die jaarlijks door honderden kinderen gevolgd worden. Deze gratis colleges op de woensdagmiddag laten je kennis maken met de wetenschap en de universiteit. Je luistert veel, maar er is volop ruimte om vragen te stellen. Na elk college is er nog tijd om vragen te stellen.

Aanmelden gaat niet via school maar moet je zelf doen. Voor meer informatie ga naar de volgende site.