Home   Activiteiten   Kerstviering 2019 groep 3 t/m 8

Kerstviering 2019 groep 3 t/m 8

16 december 2019

Woensdag 18 december van 17.00 tot 18.45 uur verwachten wij alle kinderen op school.

Voor de kinderen ziet het kerstprogramma er als volgt uit:
17.00 uur:
Start kerstdiner in eigen klas. Iedereen neemt zijn eigen (lege) bordje, bestek en pakje drinken mee en loopt lekker langs het buffet, gemaakt door een aantal ouders.

18.00 uur:
Start lichtjestocht vanaf Schout Backstraat. Tijdens de tocht zingen de kinderen liedjes en iedereen mag zijn eigen lichtje meenemen (wel veilig, dus geen vuur).

18.45 uur:
Terugkomst in de eigen groep.
Alle kinderen worden op tijd door ouders/verzorgers opgehaald in de groep.

We nodigen ook alle ouders/verzorgers uit voor:
18.00 uur:
Genieten van de lichtjestocht. Kies een plaatsje langs de route en geniet van uw kind(eren) en de andere kinderen van KC Christoffel, die voor u zullen zingen. Loop a.u.b. niet met de kinderen in de tocht mee, maar zorg voor een gezellige sfeer langs de route.

17.00 ‚Äď 19.15 uur:
Genieten van de borrel. Wanneer uw kind in de klas geniet van het kerstdiner, bent u van harte welkom voor een klein hapje en drankje in de sfeervolle, warme speelzaal van de school.