Home   Geen categorie   Kangoeroewedstrijd

Kangoeroewedstrijd

20 maart 2017

Dit jaar hebben we weer meegedaan aan de wereldwijde Kangoeroewedstrijd. Dit is een rekenwedstrijd voor kinderen op de basisschool en middelbare school. We hadden dit jaar 33 rekentoppers die ontzettend hun best hebben gedaan op deze opgaven.

De volgende kinderen hebben dit jaar meegedaan:

Groep 5: Floris Janssen, Tobias Njio, Maddy v Esch, Karlijn Zebregs, Hibo Robdon, Yme Haans en Hasan Talat Yakarer.

Groep 6: Eline v Kempen, Pleun Starink, Luca v Buren, Guusje Mutsaers, Matthijs Naninck, Ellis Dooren, Femke Zemack en Frederike Koppens.

Groep 7: Jaap Neutkens, Niels Elias, Pien Dubbeld, Arie Bressers en Luka Baroc.

Groep 8: Finn Dooren, Ivo Wintels, Tijn Pijnenburg, Merdie-Chrisbelle Mabiala Makaya, Teun Jongbloets, Splinter van Kempen, Cato Nyklicek, Vera van Beest, Iris Penninga, Maud Tijnagel, Ilja Konovalov, Isa Krol en Jelle Horck.

Begin juni krijgen wij de prijzen en de uitslagen binnen op onze school. Te zijner tijd zullen we de kinderen nog uitnodigen voor een officiƫle prijsuitreiking.

Ik wil via deze weg nog graag Dorine Kemmeren en Danielle Jongbloets bedanken voor al hun hulp bij het organiseren van deze wedstrijd!