Home   mr   Kandidatuur MR

Kandidatuur MR

2 april 2019

Op onze school is een medezeggenschapsraad (MR) actief, die het inspraakorgaan van de school vertegenwoordigt en waarin ouders/verzorgers Ć©n teamleden zitting hebben.

Belangrijke zaken die de school aangaan, worden hier besproken. De MR is ook de wettelijke gesprekspartner tussen ouders/verzorgers, teamleden, directie en bestuur. De vergaderingen zijn openbaar en we komen zoā€™n 8 keer per jaar bij elkaar.

Er is op dit moment een vacature ontstaan binnen de oudergeleding van de MR van onze school.

Heeft u belangstelling voor deze vacature dan kunt u uiterlijk vrijdag 12 april 12 uur een email sturen naar arno@sparidaens.net met de volgende gegevens: naam, naam en klas van uw kinderen en uw mobiel tel.nr.

Wilt u meer weten of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Dhr. Arno Sparidaens ( 06-54783065), voorzitter en ouder in de MR.

Met vriendelijke groeten, namens de MR, Arno Sparidaens (voorzitter) en Brigitte van Rooij (secretaris).

• Categorieën: mr