Home   mr   Kandidatuur MR

Kandidatuur MR

12 mei 2020

Op onze school is een medezeggenschapsraad (MR) actief, die het inspraakorgaan van de school vertegenwoordigt en waarin ouders/verzorgers en teamleden zitting hebben. We hebben een brede vertegenwoordiging vanuit de oudergeleding, d.w.z. dat ouders van verschillende jaargroepen zitting in de MR hebben.

Belangrijke zaken die de school aangaan, worden hier besproken. De MR is ook de wettelijke gesprekspartner tussen ouders/verzorgers, teamleden, directie en bestuur. De vergaderingen zijn openbaar en we komen zo’n 8 keer per jaar bij elkaar.

Aan het einde van dit schooljaar zullen Herma Penninga en Arno Sparidaens afscheid nemen. Er komen daardoor twee vacatures binnen de oudergeleding van de MR van onze school.

Heeft u belangstelling dan kunt u reageren met naam, klas van uw kind(eren), telefoonnummer en e-mailadres.
De reactie mag uiterlijk 1 juni gestuurd worden naar:
voorzitter: arno@sparidaens.net

Wilt u meer weten of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Arno Sparidaens (06-54783065), voorzitter en ouder in de MR.

Met vriendelijke groeten,
Arno Sparidaens en Brigitte van Rooij (secretaris)

• Categorieën: mr