Home   Activiteiten   Sport   Kampioen van Tilburg

Kampioen van Tilburg

23 december 2015

Maandag, dinsdag en woensdag is er door zo’n 1800 kinderen gevoetbald om het Tilburgs kampioenschap zaalvoetbal. Onze school heeft ook meegedaan met maar liefst 10 teams. Na de voorronde wedstrijden op maandag en dinsdag werd er door 3 teams van onze school gestreden in de Tilburgse finales. Christoffel 1, 2 en 10 speelden woensdag finales. Heel goed gedaan!

Christoffel 1 was het meest succesvol door niet alleen de finaledag te bereiken maar ook nog eens de grote finale van Tilburg te winnen. Jan Ligthart huibeven werd maar liefst met 4-1 verslagen in de alles beslissende wedstrijd. De meest spannende wedstrijd was de tweede wedstrijd waarin Christoffel 1 tegen Christoffel 2 speelde. Dit had eigenlijk de finale moeten zijn volgens alle supporters in de zaal. Wat een spanning!

Christoffel 1 mag nu door naar de CruijffCourt kampioenschappen die in april gaan plaatsvinden. Daar zullen ze het opnemen tegen de nummer 2, 3 en 4 van Tilburg. Merlijn, NoƩh, Xavi, Swen, Bas, Noah, Jop, Jacey en coaches Charif en Gijs gefeliciteerd en veel succes bij de CruijfCourt finales!

Ook de andere teams hebben Christoffel goed vertegenwoordigd. Christoffel 4 heeft zelfs nog de sportiviteitsprijs binnen gesleept na een mooie derde plek in de poule. Ook een mooie, welverdiende prijs! Met 1e, 2e, 3e, 4e en 5e plek hebben we het weer eens goed gedaan!

We willen alle spelers, coaches en supporters bedanken voor hun sportieve bijdrage.

image imageimageimage
 

Onderwerp gesloten.