Home   Geen categorie   IMW ouderbijeenkomst scheiden…en dan?

IMW ouderbijeenkomst scheiden…en dan?

26 augustus 2020
Vanuit een samenwerkingsverband tussen team Trainingen van het IMW en Taskforce Kindermishandeling wordt er rondom thema echtscheiding gestart met 3 bijeenkomsten rond de dag van de Scheiding.

Dit zijn informatiebijeenkomsten voor ouders, die trainers van het IMW samen met trainers van Sterk Huis gaan aanbieden. Het zijn zinvolle gratis bijeenkomsten voor zowel ouders die net de knoop hebben door gehakt dat ze uit elkaar gaan, als voor ouders die al verder in het proces zitten. In verband met de corona maatregelen hebben we een maximum aantal deelnemers en is aanmelden vooraf verplicht.

Meer informatie is te vinden via onderstaande link:

Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met Leonie Korteland. Zij is als school maatschappelijk werkster aan onze school verbonden: l.korteland@imwtilburg.nl