Home   schoolzaken   Hulp gevraagd

Hulp gevraagd

16 april 2019

Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om ons te komen ondersteunen in de bieb-werkgroep. We hebben sinds kort in beide schoolgebouwen een bieb in de hal. Een onderbouw bieb en een bovenbouw bieb.

De taken zullen zijn zorg te dragen voor een aantrekkelijke, opgeruimde bieb, lamineren, stickeren, nieuwe boeken bestellen. Maar ook de aankleding van de bieb in bijvoorbeeld de Kinderboekenweek of bij andere thema’s waar de school aan werkt, boeken onder de aandacht brengen middels posters, leuke voorwerpen, de leesmotivatie stimuleren.

Welke ouders van kinderen uit groep 1 t/m groep 8 vinden het leuk, samen met een aantal leerkrachten, onze schoolbieb nieuw leven in te blazen? Graag mailen naar aukje.debrouwer@xpectprimair.nl