Home   Activiteiten   Geslaagde modderige Warandeloop

Geslaagde modderige Warandeloop

27 november 2015

Zaterdag 22 november. Regen, modder en heeeeeel veel kinderen van Christoffel die klaar waren voor de Warandeloop. Wat een bikkels!

Buiten dat we mega veel inschrijvingen hebben is er ook ontzettend goed gelopen door alle Christoffelleerlingen. Iedereen heeft dan ook een mooie medaille verdiend! Daarnaast zijn we als school tweede geworden. Met dit bedrag hebben we weer een mooi springkussen gewonnen voor de Koningsspelen.

Deze kinderen mochten zelfs nog een extra medaille in ontvangst nemen op een echt podium:
Meisjes groep 1/2: de 1e plek voor Jill
Meisjes groep 3: de 3e plek voor Apple
Jongens groep 4: de 2e plek voor Matthijs

We mogen trots zijn opĀ alle sportieve leerlingenĀ die met dit weer toch hun wedstrijd hebben gelopen.

warandewarande 4warande3warande2

• sabine

En Yannick Schapendonk uit klas 3A heeft ook een extra medaille mogen ontvangen!
    hij is 2e geworden van jongens groep 3!!!

• Inge

Super Yannick!!!. En alle Christoffel kinderen. Wat een fantastische prestatie !