Home   Geen categorie   Fotowedstrijd Zomer in Zorgvlied

Fotowedstrijd Zomer in Zorgvlied

12 juni 2019

Maak deze zomer een sfeerrijke zomerfoto in je eigen wijk Zorgvlied

Doelgroep: Alle inwoners van Zorgvlied

Foto’s (met mobiele telefoon of camera gemaakt) digitaal insturen naar redactie@zorgvliedtilburg.nl met vermelding van naam, leeftijd, email-adres, mobiel nummer en de locatie waar de foto gemaakt is. Inzenden kan tot en met 25 augustus 2019. Inzender geeft toestemming om de foto te publiceren in de wijkkrant. Inzender geeft toestemming om de winnende foto te exposeren in wijkcentrum De Back. Maximaal drie foto’s per inzender. Aan de mensen die op de foto staan is door de inzender toestemming gevraagd om de foto in te sturen voor een fotowedstrijd.

Beoordeling door een jury bestaande uit onder andere beroepsfotograaf Paul Hutten (vriend van Ad), voorzitter Henk Oderkerke van de wijkvereniging, fotograaf Judith Hultermans van Thuis in Zorgvlied en redactiecoördinator Ruud Erich.

De jury let op de volgende vijf zaken: aspect zomer, aspect Zorgvlied, originaliteit, compositie en technische kwaliteit.

De jury kiest drie winnaars uit de volgende ¬†categorie√ęn: kinderen t/m 12 jaar, jongeren van 13 t/m 17 jaar en volwassenen 18 jaar en ouder.

Prijs: de drie winnende foto’s worden in september gepubliceerd in de wijkkrant en komen op flink formaat en netjes ingelijst een jaar lang te hangen in wijkcentrum De Back. Onthulling in aanwezigheid van de drie winnaars. Zij ontvangen eveneens een afdruk van hun foto.

Spelregels
Wat moet je dus doen? Maximaal drie foto’s per inzender mailen naar redactie@zorgvliedtilburg.nl voorzien van de volgende gegevens:
– naam
– geboortedatum
– mobiel telefoonnummer
– de locatie waar de foto gemaakt is
– eventueel de namen van personen die op de foto staan

De onthulling vindt plaats op vrijdag 13 september, de dag dat de wijkkrant in september uitkomt.

 

Onderwerp gesloten.