Home   Even voorstellen

Even voorstellen

Beste ouders en verzorgers,

Ik wil me in deze nieuwsbrief graag kort even voorstellen als nieuwe directeur van Kindcentrum Christoffel (Onderwijs). Ik ben Marlous Metz en al vele jaren met heel veel plezier werkzaam op Kindcentrum Christoffel. Jullie kunnen me al kennen in de rol van intern begeleider, onderwijskundig teamleider of waarnemend directeur.

Ik heb super veel zin in deze mooie uitdaging en wil iedereen bedanken voor de leuke, warme reacties en felicitaties. Voor velen ben ik  al een bekend gezicht, maar voor degenen die me nog niet kennen zal ik me hieronder even verder voorstellen.

Ik ben gelukkig getrouwd met Remko en ben de trotse moeder van een tweeling van 13. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en woon hier met veel plezier. Familie en vriendschap vind ik heel belangrijk. Ik sport graag, ga graag naar Willem II en vind het heel fijn om met vrienden en familie gezelligheid op te zoeken, te lachen en het goede gesprek aan te gaan. Op vakantie gaan en de wereld ontdekken met mijn gezin vind ik heel waardevol, maar ik vind het ook heerlijk om uit te waaien aan zee samen met de hond.

Mijn lijfspreuk is:

Dit gun ik elke kind. De slogan van KC Christoffel ‚ÄėIedereen uniek, samen √©√©n‚Äô past hierbij. Voor mij staat het kind centraal en niet het systeem. De visie om voor elk kind in de wijk thuisnabij passend onderwijs te verzorgen draag ik een warm hart toe en we zullen samen met u en uw kind steeds kijken wat het beste is voor uw kind.

Mijn ambitie als directeur is dan ook recht doen aan het kind, u als ouder, mijn team en de wijk, door iedereen echt te zien! Iedereen is waardevol en doet er toe. Samen met het team van Christoffel het verschil maken, zodat ieder kind in onze wijk gelukkig, gezond, veilig en kansrijk kan opgroeien!

Dit alles gebeurt vanuit het kwalitatief sterke fundament dat we reeds samen op Christoffel hebben weggezet. Daarnaast zie ik nog veel mooie kansen voor toekomstgerichte ontwikkelingen en heb veel zin om hiermee aan de slag te gaan.

De samenwerking met ouders vind ik/vinden wij als team heel belangrijk. U kunt met vragen altijd bij de leerkracht van uw kind terecht, maar voelt u zich ook welkom bij mij als directeur.

Per 1 februari gaat Gérard ons kindcentrum definitief verlaten. Natuurlijk niet zonder een welverdiend afscheid. Daar hoort u later meer over. 

Vriendelijke groet,

Marlous Metz