Home   schoolzaken   Even voorstellen

12 januari 2016

Mijn naam is Kim de Kort. Ik ben 36 jaar en heb een dochter en een zoon. Nadat ik in het onderwijs heb gewerkt, ben ik in de kinderopvang gaan werken, met zowel baby’s, peuters als BSO- kinderen. Ik wilde graag terug naar het onderwijs en heb daarom vorig jaar de master SEN opleiding gedaan en liep daarvoor stage op basisschool Christoffel. Daarna ben ik gaan invallen op verschillende scholen, waaronder Christoffel.

Nu ben ik 1 dag per week als remedial teacher werkzaam op basisschool De Stappen.

Vanaf februari ga ik samen met juffrouw Evy de zevende kleutergroep draaien. Mijn werkdagen zijn dan woensdag, donderdag en vrijdag. Ik heb er heel veel zin! Mocht u nog iets willen weten, spreek me gerust aan.

Groetjes, Kim de KortĀ