Home   Geen categorie   Even voorstellen

22 september 2020
Juul Kennis

Hé hoi! Mijn naam is Juul Kennis, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten, creativiteit, wandelen, schrijven en reizen. Ook heb ik afgelopen jaar meegedaan aan het programma Hunted.  Vanaf dit schooljaar vervul ik de administratiedagen in de groepen 3 t/m 6.
Op deze manier leer ik de school, de kinderen en alle collega’s snel kennen.
De eerste weken heb ik als erg fijn en warm ervaren.
Mocht je nog iets willen weten, voel je vrij om een praatje te maken.
Tot snel! Groetjes, juf Juul

Teun van Drunen

Hoi, Mijn naam is Teun. Ik zit in mijn laatste jaar van de Pabo University. Als afstudeerstage loop ik een jaar mee op Christoffel. Ik sta naast juf Mara in groep 6c. Elke dinsdag probeer ik daar op een zo actief mogelijke manier leuke activiteiten voor de klas neer te zetten. Naast studeren en stage ben ik vaak te vinden in Block013. Ik klim graag, dus toen ik hoorde dat er bij Christoffel een monkey trail op het plein stond was ik meteen verkocht.

Gise de Laat

Ik ben Gise en ik ben 24 jaar oud. Dit jaar loop ik mijn LIO-stage op Christoffel en studeer ik af aan de Pabo in Tilburg. Het eerste halfjaar ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie, waarvoor ik aansluit bij de ontwikkelgroep zelfverantwoordelijk leren. Daarnaast sta ik 3 dagen voor de klas in groep 7c en begint op 5 oktober mijn blokstage. Dat betekent dat ik de klas 5 weken lang volledig overneem. Na die 5 weken blijf ik tot februari in deze klas. Het tweede halfjaar, als mijn scriptie en blokstage zijn afgerond, volg ik de minoren Leiderschap en Innovatie en Kind Leren Media. Hierna hoop ik in juli mijn diploma op te mogen halen en aan het werk te kunnen! In mijn vrije tijd ben ik actief bij de dansvereniging in Tilburg. Ik dans in de stijlen jazz, contemporary en female hiphop en ik ben lid van de activiteitencommissie. Daarnaast vind ik het leuk om te koken, met vrienden op pad te gaan en hou ik van muziek.

Wies van Aanholt

Beste ouders, Mijn naam is Wies van Aanholt. Ik ben twintig jaar oud en woon in Goirle. Ik zit in het vierde jaar van de Pabo. In leerjaar een, twee en drie heb ik stage gelopen op de basisscholen Pendula, Bibit en Christoffel. Ik hoop dit jaar af te studeren en mijn diploma te kunnen behalen. Ik heb vorig jaar een half jaar stage gelopen op Christoffel in groep 6 bij John. Hierna ben ik een Minor toegepaste psychologie in Utrecht gaan volgen. Vorig jaar heb ik op Christoffel een leuke tijd gehad. Ik was dan ook blij om te horen dat ik mijn LIO stage mocht gaan lopen bij Evy in groep 1-2c. Mijn eerste weken bij de kleuters zijn me goed bevallen en heb zin om hier een heel jaar te mogen staan. Als ik niet hier op Christoffel ben of op de PABO, werk ik in de bediening van het restaurant van ’t Laar (bejaardenhuis). In de zomer ben ik begeleider op zeilschool ’t Vossenhol. Komend jaar ben ik daar ook actief in het bestuur.
Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag! Groetjes, Wies