Home   schoolzaken   Even voorstellen

21 augustus 2019
Rens Kroeze

Mijn naam is Rens Kroeze. Ik ga de gymlessen geven aan de groepen 1 tot en met 8. Daarnaast organiseer ik onder andere ook de naschoolse sport. Voorheen waren dit de taken van juf Wieke. Hiervoor heb ik 5 jaar als gymdocent gewerkt voor de gemeente Rotterdam. Voor de zomervakantie ben ik aangenomen bij de gemeente Tilburg als combinatiefunctionaris binnen het beweegteam. Tijdens een bezoek aan de basisschool Christoffel werd ik al snel enthousiast over de school, het team en uiteraard ook over de gymzaal. In mijn vrije tijd sport ik ook graag en bij voorkeur volleybal en squash. Mocht u vragen hebben over de gymlessen, naschoolse sport en/of andere onderwerpen, hoor ik het graag. Ik ben op school aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte Staps

Ik ben Lotte Staps. Na de herfstvakantie kom ik op maandag en dinsdag lesgeven aan groep 1/2 f. Ik ben nu nog vrij, omdat ik mijn zoontje Max heb gekregen. Ik heb ook al een dochter Sanne van vier en een zoon Tom van twee. Ik woon zelf in Goirle met mijn drie kinderen, man en kat Fiene. Ik heb er veel zin om in de kleuterklas met de andere juf Lotte te gaan werken. Tot na de herfstvakantie! Groetjes, Lotte

Nikkie Hamers

Ik ben Nikkie Hamers, 27 jaar jong en sta naast Karin op de maandag als groepsleerkracht van groep 6c. Naast mijn werk als juf op Christoffel en op Montessori Basisschool de Elzen begeleid ik kinderen en jongvolwassenen met eetproblemen. Blij word ik van hardlopen, tekenen,
goede gesprekken en mijn huis vol groene planten. Wil je nog iets van mij weten, spreek mij gerust aan!

Jasper Donker

Mijn naam is Jasper Donker en komend schooljaar zal ik als LIO-stagiaire meedraaien in groep 5B. Het eerste half jaar zal ik elke maandag en dinsdag aanwezig zijn en zal mijn rol steeds groter worden in de klas. Het tweede half jaar zal ik heel de week aanwezig zijn en ook vijf weken de klas zelf gaan draaien. Na een leuke start met de groep kijk ik met heel veel enthousiasme uit naar dit schooljaar.

Zelf vind ik het leuk om te reizen en heb ik veel affiniteit met sport en muziek. Naast dat ik nu in mijn vierde jaar op de PABO zit, heb ik eerder een opleiding Sport & Beweging gedaan en ook nog een jaar geschiedenis gestudeerd. Als u verder wilt kennismaken komt u dan gerust langs bij groep 5B. De eerste dagen zijn mij erg goed bevallen en ik heb dan ook veel zin in de rest van dit schooljaar.

Nina Horvers

Hoi!

Ik ben Nina Horvers. Dit schooljaar loop ik mijn LIO-stage op BS Christoffel. Je zult me vinden in groep 1-2a bij juf Jolanda. Voorlopig ben ik er op maandag en dinsdag, later in het jaar de hele week.

Kort over mijzelf: ik ben 25 jaar en woon in Tilburg met mijn vriend Gydo. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden, familie of in de stad, ben ik aan het tekenen of aan het zingen of zorg ik voor mijn kat Milly. (Uit)eten en op vakantie gaan staan ook hoog op de ranglijst. Ik sta positief in het leven, met beide benen op de grond. Nuchter, een kletskous en een beetje gek. “Een beetje gek” is trouwens ook hoe kinderen mij omschrijven. Ik vat het positief op ;-).

Mochten jullie meer willen weten; ik ben altijd in voor een gezellig praatje!

Met lieve groetjes, Nina