Home   Eerste keer naar school

Eerste keer naar school

Welkom op basisschool Christoffel

Zodra uw kind 4 jaar wordt, gaat hij of zij elke dag naar school. Voordat dit “grote moment” gaat plaatsvinden, kan uw zoon of dochter 5 dagen of 5 dagdelen komen oefenen in de klas waar hij of zij terecht komt. De administratie van de school zal contact met u opnemen middels een welkomstkaart.

in de rij op het schoolpleinde gymtasjuf hilde in de klas

Vervolgens wordt er per mail een intakeformulier naar u als ouder gestuurd die u invult en weer terugstuurt naar de leerkracht. Laatstgenoemde zal contact met u opnemen om de oefenmomenten en een gesprek in te plannen voordat de kleuter instroomt in de groep. Tijdens dit gesprek zal het intakeformulier besproken worden.

Voor kleuters die het volgende schooljaar instromen is er eenmalig tijdens de klassenwissel in juni Ă©Ă©n oefenmoment met de nieuwe kleutergroep.