Home   Headline2   Eerste communie

Eerste communie

22 oktober 2019

Bericht vanuit de Petrus en Pauluskerk:

Ook dit schooljaar willen we de kinderen uit groep 4 van onze parochie weer graag uitnodigen voor de eerste communie. Kinderen uit groep 4 zijn van harte welkom om mee te doen. We gebruiken een speels project waarin volop wordt aangesloten bij de belevingswereld van jonge kinderen in deze tijd.

De communievoorbereiding wordt gedaan in samenwerking met de communiewerkgroep van de kerk ’t Heike. De communieviering zal zijn op tweede pinksterdag, maandag 1 juni 2020 om 10.30 uur aldaar. De communievoorbereiding zal voor het grootste deel plaatsvinden in de Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan.

Ouders zijn uitgenodigd voor de informatieavond op dinsdag 12 november om 20.00 uur in de Pauluszaal van de Petrus en Pauluskerk. Op deze informatieavond krijgt u vrijblijvend uitleg over het communieproject en de bijeenkomsten. De kosten bij deelname bedragen € 40,-.