Home   Geen categorie   Een bijzonder jaar

Een bijzonder jaar

7 juli 2020

Beste ouders/verzorgers,

De zomervakantie staat voor de deur en dat lijkt ons een mooi moment om u te bedanken voor uw inzet de afgelopen maanden. Het is een zeer intensief jaar geweest voor de collega’s en kinderen, maar ook voor u als ouder/verzorger. Dat realiseren we ons maar al te goed. De flexibiliteit die we van u gevraagd hebben, keer op keer, naar aanleiding van alle nieuwe richtlijnen die we kregen van het RIVM, is enorm geweest. Nu, meer dan ooit, moesten we “de klus” samen klaren. En dat is wat ons betreft goed gelukt. Gelukkig hebben al onze kinderen zich er ondanks de omstandigheden goed doorheen geslagen en dat is een groot compliment waard.

Hoe het na de vakantie zal zijn is afwachten, maar we hopen dat we weer zo “normaal” mogelijk kunnen starten. Op basis van de richtlijnen die nu bekend zijn en dan met name de 1,5 m maatregel, starten we ook na de zomervakantie met het brengen en halen van de kinderen zoals dat nu is. Dus (helaas) geen ouders in school en op het schoolplein. We kunnen anders die 1,5 meter niet garanderen. We hopen op uw begrip hiervoor. Wel mogen er op afspraak oudergesprekken in de school plaats vinden op 1,5 meter. Dit kan op uitnodiging van de leerkracht, maar ook u kan hiervoor een afspraak maken met de leerkracht via mail of telefonisch. Ook de kennismakingsgesprekken kunnen in het nieuwe schooljaar, zoals het er nu voorstaat, doorgaan. De leerkrachten hopen u dan weer live te mogen ontvangen.

Tot slot willen we u vragen of u de moeite wilt nemen om een korte vragenlijst in te vullen. Wij kunnen als Christoffel dan weer leren van de afgelopen periode en verbeterpunten toepassen mocht er weer een crisissituatie ontstaan. Dank u wel alvast. Als u klikt op de link hieronder dan komt u in de vragenlijst terecht. Dit zijn 4 korte punten en duurt naar verwachting 5 minuten.

VRAGENLIJST

Rest ons u nog een hele fijne vakantie te wensen en we zien u graag weer op maandag 24 augustus (al is het dan nog steeds aan de andere kant van het hek 😊)

Met vriendelijke groet

Marlous Metz & GĂ©rard Massar