Home   Activiteiten   De Fun Challenge

De Fun Challenge

28 maart 2016
Verbeeten Verbeeten 2

Misschien heeft u er al eens van gehoord, of misschien niet, maar de Verbeeten Challenge biedt een podium voor iedereen die een vuist wil maken tegen kanker. En aangezien 2016 is aangebroken, betekent dit dat de Verbeeten Challenge er weer aankomt!

Op zondag 10 april 2016 hebben wij een 100 tal vrijwilligers bereid gevonden om mee te werken aan een evenement om voor de derde keer de strijd aan te gaan tegen kanker!

De bedoeling is om 1000 km af te leggen binnen één dag. Richt je eigen team op, of sluit je aan als individu. Van jong tot oud, hardloper, wielrenner, skeeler, wandelaar: iedereen is welkom!

Ook kinderen verdienen een kans om te strijden tegen kanker! Dus ook dit jaar hebben we weer speciaal voor kinderen de Fun Challenge georganiseerd. Voor slechts ‚ā¨5,- per kind kan je een passe-partout kopen waarmee je toegang krijgt tot het speciaal opgezette Kidsplein (met springkussens, knutselhoek, rodeo stier, spelletjes, kinderdisco en andere leuke bezigheden) en mag je meedoen aan de Fun Challenge: zo veel mogelijk rondjes op het speciaal aangelegde parcours op het terrein van Instituut Verbeeten in Tilburg in 1000 tellen! Op je (kinder)fiets, skateboard of step, rennend in carnavalskleren of op naaldhakken, in je ‚Äúin-de-knutselhoek-zelf-geknutselde- Starwarspak of helemaal anders: ga van start, en maak zoveel rondjes als je kunt! De FunChallenge kan niet kleurrijk en bont genoeg zijn!

Uiteraard mogen ouders, opa‚Äôs en oma‚Äôs, knotsgekke ooms en tantes, tieners, twintigers, dertigers, veertigers ook gezellig meedoen. Iedere deelnemer kan met zijn passe-partout allerlei lekkere en leuke dingetjes gratis ophalen bij de ‚Äėbar‚Äô en iedereen krijgt na afloop, als je de route hebt uitgelopen, een prachtige medaille!

De route wordt gelopen op het terrein bij het Verbeeten Instituut en start rond 16.00 uur. (Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen zullen we diverse starttijden hanteren). Ook zullen we indien nodig een indeling maken op leeftijdscategorie.

Meer informatie hierover kan je vinden op de website http://verbeetenchallenge.nl/evenement/funchallenge/

Natuurlijk hopen we op jullie deelneming en op heel veel toeschouwers op deze dag om er weer een gezellige en vooral mooie dag van te maken! Dus vertel vrienden en familie over de VC en hopelijk tot dan!