Home   schoolzaken   De Eetclub

De Eetclub

9 juni 2020

Een bericht van De Eetclub:

Via deze weg willen wij een oproep doen voor extra ondersteuning tijdens de Eetclub.

Tijdens de TSO blijven er veel kinderen over en de afgelopen periode zijn er vrijwilligers die aangegeven hebben nu te gaan stoppen na vele jaren trouwe hulp.

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die van 12.15 tot 13.30 uur willen komen helpen. Voor het helpen krijg je een vrijwilligersbijdrage en op de dag dat je meehelpt mag je (klein)kind gratis overblijven.

Wat we van je verwachten kan verschillend zijn. Natuurlijk de zorg voor de kinderen, hen helpen waar nodig is, een gezellig praatje maken. Het kan ook zijn dat je het leuk vindt om een workshop te geven aan een groep kinderen. Zo worden er nu workshops zoals diamond painting, schilderen en sporten gegeven. Wie weet heb je een leuke hobby die je met de kinderen wil delen. Het hoeft niet, je kunt ook altijd pleinwacht zijn en met de kinderen buiten bezig zijn.

Ben jij of ken jij iemand die graag mee wil helpen? Geef je dan snel op!! We kunnen de komende week al mensen gebruiken.

Wij zijn vooral op zoek naar hulp voor de maandag, dinsdag en donderdag. Na de vakantie ook weer op vrijdag.

Alle beetjes helpen. Het is fijn als je 2 of 3 dagen per week kunt, maar 1 keer per week of per twee weken kan ook. Alles is bespreekbaar.

Ben je ge√Įnteresseerd? Neem dan contact op met Ziggy (co√∂rdinator Eetclub).¬†

Contactgegevens zijn: