Home   Geen categorie   Coronaproof gestart

Coronaproof gestart

27 augustus 2020

We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de zomervakantie ondanks alle Coronamaatregelen. Maar wat een schooljaar is het vorig jaar geweest. Covid-19 was er ineens met allerlei maatregelen en richtlijnen. We zijn dan ook blij hoe flexibel iedereen (ouders, kinderen en teamleden) zich heeft opgesteld, in de hoop dat we in het nieuwe schooljaar terug zouden kunnen naar het “oude normaal”. Helaas is dat niet zo en wie weet hoe de toekomst er uit zal gaan zien? Hoe dan ook we zijn Coronaproof gestart en voorlopig hebben we te maken met het “nieuwe normaal”. We vragen dan ook dit jaar weer veel flexibiliteit van u.

Voor de vakantie was er een flinke interne verhuizing, waardoor een aantal groepen op een andere plek in het gebouw zit. We hebben daarbij rekening gehouden met onze visie, zodat we nog steeds een deel van ons gebouw hebben voor het jonge kind, en een deel voor het oudere kind. De Bolleboosruimte is centraal in de school gekomen (op de eerste verdieping, waar voorheen het computereiland stond), de groepen 8 zijn weer terug in het Vlindergebouw op de eerste verdieping (dat deel wat beide gebouwen aan elkaar verbind) en groep 6 van juffrouw Mara zit in de gezamenlijke ruimte van de BSO en school. Als de maatregelen het weer toelaten moet u echt eens gaan kijken in ons gebouw. Wij zijn er trots op hoe alles er uitziet en hoe we gestart zijn. Ook nieuwe collega’s leren Christoffel al langzaam kennen en  beginnen hun draai te vinden. Voor groep 1-2e zijn we echter op zoek naar een nieuwe collega, maar ook daar hebben we een heel fijne tussenoplossing voor gevonden. Daarover verderop in deze nieuwsbrief meer. Kortom, we zijn als team goed gestart in een opgeruimde school en we zijn blij om alle kinderen weer te zien op Christoffel.

Verder willen we aangeven dat GĂ©rard nog steeds interim directeur is op Klinkers en dat betekent dat Marlous ook dit jaar waarnemend directeur is. Wij hebben onderling frequent contact dus voor alle vragen aan de directie kunt u zowel bij Marlous als bij GĂ©rard terecht. We houden u natuurlijk op de hoogte indien hier verandering in komt. Vorig jaar is het ons in elk geval goed bevallen en we zijn er van overtuigd dat we die lijn ook komende schooljaar kunnen doorzetten.

Tot slot willen wij iedereen een heel fijn schooljaar wensen en laten we hopen dat we elkaar snel weer mogen zien op ons mooie Kindcentrum.

Marlous & GĂ©rard