Home   Activiteiten   Citytrainers Junior

Citytrainers Junior

31 oktober 2017
  • Citytrainers Junior van groep 8 stimuleren bewegen op het schoolplein!

Citytrainers Junior vanaf vorige week elke dinsdag en donderdag te vinden in de pauze op het schoolplein.

Bewegen is gezond en leuk, dat weten we allemaal! En daarom willen wij bewegen in de pauze nog meer stimuleren. Voor de herfstvakantie zijn we dan ook gestart met het opleiden van groep 8 leerlingen tot Citytrainers Junior.

22 Citytrainers Junior hebben de opleiding succesvol afgerond. Zij  bieden elke dinsdag en donderdag in de pauze diverse spellen en sporten aan op het schoolplein.

Citytrainer Junior word je natuurlijk niet zomaar. Tijdens deze opleiding leren de kinderen van groep 8 lesgeven, spellen bedenken en aanpassen naar elk niveau/leeftijd. Dit doen ze fantastisch. Als afsluiting van deze opleiding en voor het behalen van het Citytrainer Junior diploma, hebben de Citytrainers Junior een succesvolle buitenspeelmiddag georganiseerd.