Home   Activiteiten   Citytrainers Junior buitenspeelmiddag

Citytrainers Junior buitenspeelmiddag

23 oktober 2018

Citytrainers Junior van groep 8 organiseren na school een buitenspeelmiddag voor groep 1 t/m 8 op donderdag 1 november op het schoolplein.

Bewegen is gezond en leuk, dat weten we allemaal! En daarom willen wij bewegen in de pauze nog meer stimuleren. 4 weken geleden zijn we dan ook gestart met het opleiden van groep 8 leerlingen tot Citytrainers Junior. Zij zullen spellen en sporten aanbieden op het schoolplein tijdens de pauze.

Citytrainer Junior word je natuurlijk niet zomaar. Tijdens deze opleiding leren de kinderen van groep 8 lesgeven, spellen bedenken en aanpassen naar elk niveau/leeftijd. Dit doen ze fantastisch. Als afsluiting van deze opleiding en voor het behalen van het Citytrainer Junior-diploma, organiseren alle leerlingen een buitenspeelmiddag.

Direct uit school mogen alle leerlingen van bs. Christoffel die mee willen doen zich verzamelen bij gymjuf Wieke, te vinden bij de tafeltennistafel. Om 15.45 uur starten de spellen en gaan we lekker spelen tot 16.20 uur. Daarna zullen de diploma’s worden uitgereikt aan de Citytrainers Junior en staan ze voortaan in de ochtendpauze op dinsdag en donderdag op het schoolplein met leuke spellen en sporten!