Home   schoolzaken   Christoffel loterij

Christoffel loterij

12 oktober 2018

Beste ouders/verzorgers,

Nu de verbouwing en uitbreiding van ons schitterende schoolgebouw bijna klaar is, richten wij ons op het ontwerpen van een educatief “groen” schoolplein.

Op dit plein kunnen onze leerlingen in de loop van dit schooljaar heerlijk spelen, leren, zich ontwikkelen en natuurlijk volop genieten!! De start met het nieuwe schoolplein wordt gemaakt in de tweede week van de kerstvakantie. Tot die tijd is het nog even ‘behelpen’ met het huidige schoolplein. We beseffen dat dit geen ideale situatie is door o.a. het vele zand en de bladeren. Daarom we zijn heel blij dat we over een paar weken al kunnen starten met ons nieuwe, groene schoolplein.

Maar…

Hoe leuk zou het nu zijn, als we dit ontwerp ook kunnen doorzetten op de groenstroken rondom onze school. Samen met de Gemeente Tilburg en Brouwers Groenaannemers willen wij een mooi, educatief, groen en openbaar speeleiland rondom onze school realiseren voor alle kinderen in de wijk!

Dit willen we mede mogelijk maken door een officiële Christoffel loterij te organiseren. Met de opbrengst van deze loterij willen we een bijdrage leveren aan het bewerkstelligen van dit openbare speeleiland.

Alle kinderen van Basisschool Christoffel mogen van woensdag 24 oktober t/m donderdag 1 november langs de deuren gaan om lootjes voor de loterij te verkopen.  Eén lot kost € 2,-. U mag zoveel loten kopen als u wilt. Hiermee wint u misschien wel één van de prachtige prijzen.

Er zijn 5 prachtige hoofdprijzen:

• Een weekend of midweek op Efteling Park Bosrijk voor 6 personen met toegang tot de Efteling aangeboden door Brouwers Groenaannemers.
  • 1 minuut gratis winkelen bij SPAR aangeboden door Bart Aerts.
  • Een uniek huiskamerconcert speciaal gegeven door Duo Monjara (meneer John en Juf Mara).
  • Een waardebon voor een exclusief interieuradvies bij Studio Til.
  • Tennisles voor 4 personen wordt verzorgd door Arno Sparidaens.

En méér dan 30 andere schitterende prijzen zoals: een theatervoorstelling, knipbeurt, hazelnoottaart, kerstpakket, bloemboeket, uit eten, tafelbarbecue en nog veel meer!

U kunt uw loten ook op bij ons op school kopen. Er komen twee loterij verkooppunten :

• Op de kamer van onze conciërge Wilma; Lootjes te koop tussen 15.15-15.45 uur.
  • Via Kinderstad op de kinderopvang bij pedagogisch medewerker Debbie. De lootjes kunnen gekocht worden bij Debbie op ma/di/do/vrij tussen 9.00- 17.00 uur.

Op woensdag 24 oktober krijgen alle kinderen 10 lootjes om te verkopen. De kinderen kunnen de verkochte lootjes en het geld bij hun leerkracht inleveren. Vrijdag 2 november is de laatste dag dat dit kan. Verkochte en niet verkochte lootjes moeten dan ook terug naar school. We hopen natuurlijk op een heel mooi eindbedrag.  Op 2 november wordt ook bekend gemaakt welke kinderen de meeste loten hebben verkocht en wie bij de trekking van de loterij aanwezig mag zijn.

Op maandag 5 november is de officiële trekking van de loterij door notaris Jeroen Beijsens van DKT-notarissen. De uitslag komt online te staan op www.bs-christoffel.nl. Als u in de prijzen bent gevallen, kunt u vanaf 7 november bij ons op school uw prijs afhalen.

“We willen u erop attenderen dat het niet verstandig is de kinderen met te veel geld te laten rondlopen tijdens de lootjesverkoop!”

Tenslotte:

• Onder de kinderen die de meeste lootjes verkopen wordt één winnaar geloot. Deze leerling wint ook een mooie prijs .
  • Eén lootje kost €2-,. U mag zoveel lootjes kopen als u wilt. Hiermee wint u misschien wel een van de prachtige prijzen!
  • Mochten kinderen meer dan 10 lootjes willen verkopen dan kunnen ze bij hun leerkracht extra lootjes halen.