Home   Activiteiten   Carnaval

Carnaval

6 februari 2018

Beste ouders/verzorgers,

Op 9 februari aanstaande vieren wij ons jaarlijks terugkerend carnavalsfeest. Deze ochtend mogen alle kinderen verkleed naar school komen. Na het hossen en dansen in verschillende groepen gaan we voor het eerst dit jaar een kleine optocht vanuit de school lopen. Hiervoor mogen de kinderen gewoon hun eigen verkleedkleren aanhouden. Alle groepen hebben een eigen kleur en een zelf verzonnen thema. Laat u verrassen hoe deze kleuren naar buiten gebracht gaan worden!

Groepen 3    oranje

Groepen 4    groen

Groepen 5    geel

Groepen 6    rood

Groepen 7    roze

Groepen 8    regenboog

Bij deze nodigen we dan ook alle ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, oppas, neven, nichten, ooms en tantes etc. uit om naar onze geweldige optocht te komen kijken.

We vertrekken om 11.30 uur en zullen rond 12.00 uur allemaal weer terug zijn op school.

Let op! De kinderen worden dan nog eerst terug in de klas verwacht!!

De kleuters lopen niet mee, maar zullen wel langs de kant staan om alles goed te kunnen zien.

Zij zullen vanaf de ingang van school aan de Schout Backstraat tot aan wijkgebouw de Back gaan staan. Wij verzoeken u dan ook om deze plek voor de kleuters vrij te houden en plaats te nemen op een ander plek langs de route.

Nu hopen dat het weer mee wil werken en dat we er een feestelijke ochtend van kunnen maken!!

Namens de carnavalscommissie wensen wij u een fijne carnaval toe!

Alaaf!!

• Vanaf school steken we over de Schout van de Wouwerstraat in
  • Bij de Burg. Vissersstraat gaan we linksaf
  • Bij de kruising met Burg. Rauppstraat gaan we rechts
  • Daarna de 1e straat links de Burg. Janssenstraat in
  • Bij de rotonde pakken we ¬ľ rotonde en slaan we de Burg. Suijsstraat links in
  • Dan de eerst volgende straat links de Schoutbackstraat in
  • Nadat we de Burg. Rauppstraat overgestoken hebben lopen we zo weer richting school.

Voor alle duidelijkheid, we lopen over de stoepen. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen.