Home   Activiteiten   Carnaval op school

Carnaval op school

26 februari 2019

Op 1 maart aanstaande vieren wij carnaval op school! Met dit jaar een heel leuk programma.

Groepen 1/2
De kleuters gaan in de ochtend gezamenlijk hossen en een modeshow houden om zo hun mooie outfits aan vriendjes en vriendinnetjes te kunnen tonen. De rest van de ochtend zullen zij leuke activiteiten in hun eigen klas hebben.

Groepen 3 t/m 7
Verspreid over de ochtend zullen deze groepen 2x 45 minuten een workshop volgen. Van maskers maken tot bouwen en van handletteren tot oud-hollandse spellen. De keuze is erg divers. Dit zal op school met de kinderen, in overleg met de leerkracht besproken worden. Natuurlijk gaan deze groepen ook 1×45 minuten carnaval vieren in de vernieuwde kleine speelzaal. Lekker dansen op de leukste carnavalsmuziek.

Groepen 8
De leerlingen van de groepen 8 gaan lopende de ochtend, samen met alle leerkrachten, de workshops begeleiden. En natuurlijk sluiten zij de ochtend ook af met carnaval vieren in de kleine speelzaal.

Belangrijke info voor u als ouder/verzorger:
Alle kinderen gaan carnaval vieren in de kleine gymzaal. Daar zijn ze verplicht om gymschoenen te dragen, dus het verzoek om uw kind(eren) die dag zijn/haar gymschoenen mee te geven!

En voor alle duidelijkheid: Alle kinderen mogen deze ochtend verkleed naar school komen.

Om 12.15 uur hebben alle kinderen vakantie!!

Een feestelijke groet van de Carnavalscommissie bs. Christoffel