Home   Activiteiten   Carnaval

Carnaval

11 februari 2020

Beste Kruiken en Kruikinnen,

Vrijdag 21 februari vieren we carnaval op school. De kinderen mogen verkleed komen en krijgen deze ochtend een feestprogramma. Dit jaar heeft KC Christoffel voor het eerst een eigen Prins en Prinses Carnaval met een Kinderraad van Elf. Zij zijn deze ochtend de baas van de school en krijgen ’s morgens bij de opening de sleutel overhandigd door meneer Gérard. Speciaal voor deze kinderen hebben 3 ouders hun hulp aangeboden bij het maken van de kleding, waarvoor onze hartelijke dank!!!

Het programma:

8.35 – 8.45 uur:
Inloop eigen groep.

8.50 – 9.15 uur:
Ludieke aankomst en presentatie Prins, Prinses en Raad van Elf op de speelplaats Schout Backstraat.

9.15 – 12.00 uur:
Alle groepen gaan een challenge aan in hun eigen groep, die door de Prins, Prinses en Raad van Elf  bewonderd zal worden. Natuurlijk zal het hossen in de speelzaal niet ontbreken.

12.00 – 12.10 uur:
Samenkomst op de speelplaats, waarbij de sleutel weer teruggeven zal worden aan GĂ©rard.

12.10 – 12.15 uur:
Afsluiting eigen groep.

12.15 uur:
VAKANTIE

Neem vooral allemaal goede zin mee, (spuit) confetti en speelgoedwapens thuis laten….