Home   schoolzaken   Buurtondersteuner Zorgvlied Zuid

Buurtondersteuner Zorgvlied Zuid

28 januari 2020

Ik ben Pascalle de Groot en ik ben de buurtondersteuner in Zorgvlied Zuid. Ik wil graag de buurt en de mensen die er wonen leren kennen. Ik ben in de buurt te vinden en ik kom graag bij jou langs. Ik ben benieuwd hoe het met je gaat en wat jij nodig hebt voor jouzelf en jouw buurt. Ik help je graag om in contact te komen met de juiste mensen als dat nodig is.

Iedere vrijdagochtend ben ik aanwezig op Christoffel in de koffiekamer van 08.30 uur tot 10.00 uur.

  • Heb je zin in een gezellig gesprek?
  • Heb je behoefte aan een gesprek?
  • Maak je je zorgen over iemand uit je buurt?
  • Is je iets opgevallen?
  • Of heb je een leuk idee; voor jezelf/de buurt?

Kom dan binnen en ik denk graag met je mee onder het genot van een kopje koffie/thee.

pascalledegroot@contourdetwern.nl
06-5731 54 15
Ma: Spar 13.30u tot 15.00u
Do: Back 10.00u tot 11.00u
Vr: Christoffel 08.30u tot 10.00u

 

Onderwerp gesloten.