Home   schoolzaken   Boeken sparen voor je school!

Boeken sparen voor je school!

18 september 2018

Graag attenderen wij u op een nieuwe spaaractie om boeken te sparen voor je school:

Als je in de Kinderboekenweek een kinderboek koopt bij Gianotten Mutsaers kun je sparen voor je eigen school. Hoe werkt het?

Ouders en/of kinderen kopen tussen 3 en 14 oktober 2018┬á├ę├ęn of meer kinderboeken bij Gianotten Mutsaers in Tilburg. Je krijgt dan ook nog het Kinderboekenweekgeschenk cadeau.

Lever het kassabonnetje dat je in de winkel krijgt in bij je eigen leerkracht. De school verzamelt alle bonnen in een speciale verzamelenvelop. De school levert na de Kinderboekenweek de envelop in bij Gianotten Mutsaers. We tellen de kassabonnen op en schrijven een cadeaubon uit t.w.v. 20% van het totale bedrag van de kassabonnen.

De school mag tot 31 december 2018 nieuwe leesboeken uitzoeken voor dit bedrag.

Voorwaarden:

• De actie geldt alleen bij aankoop van kinderboeken.
  • Er mag maximaal 150,- op de kassabon staan.
  • Aankopen online tellen niet mee.
  • De actie geldt niet in combinatie met andere acties.