Home   Activiteiten   Boeken sparen voor je school

Boeken sparen voor je school

17 september 2019

Graag attenderen wij u op een nieuwe spaaractie om boeken te sparen voor je school:

Als je in de Kinderboekenweek een kinderboek koopt bij Gianotten Mutsaers kun je sparen voor je eigen school. Hoe werkt het?

Ouders en/of kinderen kopen tussen 2 en 13 oktober 2019 Ć©Ć©n of meer kinderboeken bij Gianotten Mutsaers te Tilburg. Je krijgt dan ook nog het Kinderboekenweekgeschenk cadeau.

Lever het kassabonnetje dat je in de winkel krijgt in bij je eigen leerkracht. De school verzamelt alle bonnen in een speciale verzamelenvelop. De school levert na de Kinderboekenweek de envelop in bij Gianotten Mutsaers. We ontvangen dan een cadeaubon t.w.v. 20% van het totale bedrag van de kassabonnen. Van dit bedrag kunnen we dan nieuwe leesboeken voor onze school uitzoeken.

Voorwaarden:

• De actie geldt alleen bij aankoop van kinderboeken.
  • Er mag maximaal 150,- op de kassabon staan.
  • Aankopen online tellen niet mee.
  • De actie geldt niet in combinatie met andere acties.