Home   Oudervereniging   Bedankt voor uw ouderbijdrage!

Bedankt voor uw ouderbijdrage!

27 juni 2017

Beste ouders/verzorgers,

De oudervereniging is blij met de vrijwillige ouderbijdrage die zij ook dit schooljaar van u heeft mogen ontvangen! Wij willen u hiervoor graag bedanken en zijn zeer aangenaam verrast door de extra bijdragen. De kinderen hebben met veel plezier van alle activiteiten die we hiermee hebben kunnen organiseren genoten.

De oudervereniging heeft dankzij uw bijdrage onder meer de volgende activiteiten mogelijk gemaakt:

• Vossenjacht
  • Kinderboekenweek
  • Sinterklaas- en Kerstvieringen
  • Bezoek theatervoorstelling
  • Carnavalsviering
  • Koningsspelen bij HC Tilburg
  • Muzische avond aankleding en tribune
  • Playbackshow
  • Het podium van de theater dinner show voor groep 8
  • Speelmateriaal voor op het schoolplein
  • Klassenpotjes voor alle groepen
  • Marietje Kessels groep 7
  • Inloop koffie ochtend voor ouders

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten zijn er speciale activiteiten die mede dankzij de ouderbijdrage gerealiseerd kunnen worden, bijvoorbeeld:

• Een schrijver (om de drie Ć  vier jaar nodigen we een schrijver uit tijdens de Kinderboekenweek)

Zoals u ziet kan de oudervereniging niet zonder uw ouderbijdrage!
Wij hopen volgend schooljaar uiteraard weer op uw bijdrage te mogen rekenen en wensen u alvast een fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groeten,
Namens de oudervereniging van Basisschool Christoffel,