Home   Activiteiten   Avondvierdaagse Goirle

Avondvierdaagse Goirle

10 mei 2016
walk

Nog een maandje en dan is het zover, de Avondvierdaagse.

Gezellig samen wandelen in de mooie groene omgeving van Goirle.

We starten op maandag 6 juni en de slotavond is op donderdag 9 juni met de feestelijke inhaal en die felbegeerde medaille.

Op dinsdag 24 mei om half 4 en woensdag 25 mei om half 1 kunt u zich op school in de hal van de Schout Backstraat inschrijven door het inschrijfformulier in te leveren.
Dit formulier wordt morgen op woensdag 11 mei aan de oudste leerlingen meegegeven.

Verdere informatie vindt u in deze brief.

Bij inschrijving ontvangt u de informatie over de avondvierdaagse zelf.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via de oudervereniging die de inschrijving organiseert.

Tevens zoeken wij nog hulp van ouders of eventueel opaā€™s of omaā€™s die mee willen helpen om versnaperingen uit te delen tijdens het lopen en wel op maandag-, dinsdag-, en woensdag avond voor een klein uurtje. Alvast hartelijk dank, ook hier kunt zich voor aanmelden bij de oudervereniging.

We hopen op veel wandelaars en gezellige, sportieve avonden.