Home   schoolzaken   Afscheid Juf Annet

Afscheid Juf Annet

30 november 2015

Dit wordt mijn laatste werkmaand op basisschool Christoffel.

Ik heb vanaf maart 1997 gewerkt op jullie school en kijk met veel plezier terug op deze tijd. Door lichamelijke klachten is het voor mij al een tijdje onmogelijk in een grote groep te werken. Na twee jaar op therapeutische basis gewerkt te hebben is de tijd gekomen van ontslag. Heel jammer, maar regels zijn regels.

Ik dank iedereen voor het vertrouwen dat jullie in mij hadden, om de kinderen aan mijn zorg over te laten. Ik heb genoten van de blije kindergezichtjes of als ik getuige was van de stapjes die de kinderen maakten in hun ontwikkeling. De soms minder leuke zaken die het beroep meebrachten nam ik daarvoor graag op de koop toe.

Jullie zullen me vast nog wel eens zien als ik op bezoek kom op school, eens kom kijken bij een bijzondere gelegenheid of vrijwillig wat kom helpen.

In januari neem ik officieel afscheid van mijn collega’s.

Maar jullie ouders en kinderen van de Christoffelschool wens ik op deze manier alle goeds voor de verdere toekomst!

Heel veel groeten van Annet Jacobs

Foto Annet

• Katelijn Poll-Busser

Dag Annet,

Wat jammer dat je weggaat..
    Ik wil je bedanken voor de leuke tijd die Jools bij jou heeft gehad (alweer even geleden ;0)

Sterkte met je gezondheid en misschien tot ziens!

Hartelijke groet,

Katelijn Poll-Busser