Home   Geen categorie   Actief in Zorgvlied

Actief in Zorgvlied

19 juli 2016
Logo Actief in Zorgvlied

Hoe actief bent u in Zorgvlied?

Iedereen heeft iets te bieden, maar tegelijkertijd heeft iedereen soms wat (extra) hulp nodig, om wat voor reden dan ook. Of juist meer behoefte aan een activiteit of contacten in de wijk. Misschien heeft u weinig tijd of de stap nog niet durven zetten om hier iets mee te doen. U wilt best iets betekenen voor een ander (in uw omgeving), maar voor wie dan, hoe dan?

Reden genoeg om het project ‘Actief in Zorgvlied’ van start te laten gaan in uw wijk! Wijkvereniging Zorgvlied Totaal is de initiatiefnemer van het project in samenwerking met verschillende organisaties uit de wijk, waaronder (naam eigen organisatie). Bewoners uit onze prachtige wijk met elkaar verbinden, dat is waar we voor staan.

Hoe kan ik actief worden?

Er zijn al verschillende bewoners die hun vraag of aanbod kenbaar hebben gemaakt. Bijvoorbeeld een bewoner die kleine klusjes in huis kan doen of een bewoonster die wel wat hulp kan gebruiken bij het bijhouden van de tuin. Iemand die aangeeft graag een boodschap voor een medebewoner te doen of een bezoekje wil afleggen bij ouderen. Zomaar een aantal voorbeelden waarbij bewoners aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Wilt u ook iets betekenen voor een medebewoner of heeft u juist een vraag? Laat het ons weten via actief@zorgvliedtilburg.nl of ga naar de website van de Wijkvereniging (www.zorgvliedtilburg.nl) en klik op de knop ‘Vraag&Aanbod’! U kunt ook langsgaan bij wijkcentrum de Back (Schout Backstraat 33) om uw vraag of aanbod kenbaar te maken.

Open Dag: zondag 25 september 2016

Is er nog niet direct een passend antwoord op uw vraag of aanbod? Geen probleem! Op zondag 25 september 2016 wordt er een Open Dag georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur voor iedereen in Zorgvlied, waarbij wij het openstaande vraag en aanbod bekendmaken.

Daarnaast presenteren op die dag allerlei organisaties, verenigingen en (bewoners)groepen wat er allemaal te doen is in de wijk en in wijkcentrum de Back; misschien wel iets waar u naar op zoek bent?

Heeft u een activiteit of hobby die u met uw wijkgenoten in Zorgvlied wilt delen en/of waar u deelnemers voor zoekt? Neem dan snel contact op met de organisatie van Actief in Zorgvlied via actief@zorgvliedtilburg.nl en wie weet hebben wij een plekje voor u in ons programma van 25 september.

In de maand september ontvangen alle bewoners uit Zorgvlied het gehele programma van de Open Dag. In de tussentijd kunt u op de hoogte blijven door ons te volgen via onze Facebookpagina ‘Actief in Zorgvlied’.

Word vandaag nog ‘Actief in Zorgvlied’!

 

Onderwerp gesloten.