Home   schoolzaken   Aanwezigheid directie

Aanwezigheid directie

29 januari 2020

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u weet ben ik sinds dit schooljaar op Klinkers interim directeur bij afwezigheid van de huidige directeur. Inmiddels is duidelijk geworden dat de huidige directeur niet meer zal terugkeren op Klinkers. Het bestuur van Xpect Primair heeft aan mij gevraagd of ik het schooljaar wil afmaken op genoemde locatie. Dat geeft die school de tijd om een nieuwe directeur te gaan zoeken en er zal dus ook een vacature uitgezet gaan worden op termijn. Ik zal dat proces onder meer mee gaan begeleiden en tevens de zaken regelen die voor de start van een nieuw schooljaar van belang zijn. Het een en ander betekent dat ik vanaf 12 februari meerdere dagen op Klinkers zal zijn dan tot nu toe het geval was. Gemiddeld zal ik 3 tot 4 dagen per week daar zijn. Marlous zal mij blijven vervangen op Christoffel zoals ze nu ook al deed. Op 12 februari studeert Marlous af. Ze heeft dan binnen Xpect Primair een opleiding afgerond tot schoolleider. Ze is dus met recht waarnemend directeur van Christoffel. Natuurlijk is het altijd mogelijk ook mij te spreken en u kunt dan een afspraak maken bij Angélique zoals u gewend bent. Hoe ziet de aanwezigheid van de directie er concreet uit op Christoffel?

Marlous

GĂ©rard
(om de week)

Marlous

Marlous (ochtend)

GĂ©rard
(om de week)

Dit schema is een richtlijn en is niet in beton gegoten. Soms zal ik, vanwege al gemaakte afspraken, ook op andere dagen op Christoffel zijn. Op woensdag is nog steeds (in principe) om de week mijn vrije dag. Op vrijdag hebben Marlous en ik wekelijks een overleg gepland om alle lopende zaken met elkaar door te nemen, dat kan op Klinkers zijn maar ook op Christoffel.

Tot slot wil ik graag met u delen dat ik per 1 maart  as. al weer 8 jaar op Christoffel ben en dat bevalt me nog steeds erg goed. Juist de mogelijkheid om dit interim werk te mogen doen in combinatie met Christoffel (wetende dat de vervanging goed geregeld is) is voor mij een nieuwe uitdaging die momenteel erg goed bij mij past heb ik gemerkt.

Ik hoop dat ik u zo voldoende geïnformeerd heb. Heeft u nog vragen over het bovenstaande neemt u dan contact met mij op of spreekt u mij aan me aan als u mij ziet op ons Kindcentrum.

Met vriendelijke groet,

GĂ©rard Massar