Home   schoolzaken   Ouders bedankt!

Ouders bedankt!

19 juni 2018

Het einde van het schooljaar nadert. Hoog tijd om jullie, ouders, te bedanken voor de hulp en inzet voor onze school: structureel of eenmalig, in kleine of in grote vorm, zichtbaar en minder zichtbaar.

Daarom willen we jullie in het zonnetje zetten. We hebben wederom van alle hulp genoten en onze kinderen daardoor des te meer! Naast alle drukte van deze tijd zijn we trots op zoveel betrokken hulpouders. Super!

Als dank voor uw hulp nodigen wij u hierbij van harte uit om op woensdagochtend 4 juli vanaf 9.30 uur de Christoffel’s Got Talent Show bij te wonen op het Toon Robbenplein. In de pauze staat er voor u in de teamkamer koffie en thee met iets lekkers klaar. Aanmelden voor deze ochtend is niet nodig.

WELKOM!

Team bs. Christoffel