Home   Activiteiten   Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge

26 maart 2018

Onlangs hebben de groepen 8 een voorlichting gehad over het Verbeeten Instituut. Dit instituut behandelt mensen met kanker en doet ook onderzoek naar deze ziekte. Ze hebben onze leerlingen uitgedaagd om mee te doen met de Verbeeten Challenge. Op zondag 8 april wordt de Challenge georganiseerd en we hopen dat zoveel mogelijk kinderen, maar ook ouders, bekenden, collega’s, etc. meedoen. Wij lopen de 5 km en hopen dat alle leerlingen meelopen. Mocht 5 km te veel van het goede zijn, dan zijn er ook nog andere onderdelen zoals bijvoorbeeld de Bootcamp.

We hebben op de site www.verbeetenchallenge.nl een team aangemaakt: ‘Team basisschool Christoffel’. We hopen natuurlijk dat u ook gaat meedoen! Als u zelf actief met de Challenge mee wilt doen, kunt u inschrijven via de site. Bij het online inschrijfformulier meldt u zich dan aan bij ons team. Zo kunnen we ook goed bijhouden hoeveel mensen zich aansluiten en hoeveel geld we ophalen. De inschrijving kost voor een kind 5 euro en voor een volwassene 15 euro, uiteraard gaat dit geld rechtstreeks naar het goede doel. Het is ook mogelijk om niet actief mee te doen, maar toch ons team te ondersteunen door middel van een donatie! We hopen op uw steun! Hoe meer ouders, kinderen, familieleden, collega’s meedoen, hoe meer we kunnen ophalen voor dit mooie doel!

Alvast bedankt,

De leerlingen en leerkrachten van de groepen 8