Home   Schoolreis

Schoolreis

in de achtbaan

Plezier in de achtbaan

Elk jaar weer een absoluut hoogtepunt. De schoolreis. De kinderen van de groepen 3 t/m 7 gaan ieder jaar op schoolreis. Bus in, uitgezwaaid worden en op naar de lol. Waar we heen gaan blijft voorlopig nog een grote verrassing!

Onvergetelijke uitstapjes zijn het, die de kinderen nog lang bijblijven.

De verplichte bijdrage van de ouders bedraagt €25,00 per kind. Deze bijdrage kunt u overmaken op:

• ING-rekening NL13 INGB 0006 8449 79
  • ten name van OV Christoffel Schoolzaken
  • o.v.v. SCHOOLREISGELD en de naam(namen) en de groep(en) van uw kind(eren). Mocht u voor meerdere kinderen op hetzelfde moment willen betalen dan graag door middel van één storting.

Stichting Leergeld
Bent u door omstandigheden niet in de gelegenheid om het schoolreisgeld te betalen, dan kunt u contact opnemen met de Stichting Leergeld Tilburg zie ook www.leergeld.nl/tilburg). U kunt ook contact opnemen via tel. 013-5801211 (ma t/m do van 9.00-12.00u) of een email sturen naar info@leergeldtilburg.nl.

En de kleuterklassen? Die gaan lekker wat anders doen. De kinderen van groep 2 gaan op de laatste dag van het schooljaar naar een grote speeltuin. En de kinderen uit groep 1 zijn die dag vrij.

Schoolkamp
O, ja: groep 8 heeft geen schoolreis, maar een 4-daags schoolkamp. Zie de info bij groep 8.

cowboy en vriendIMG_0598