Home   schoolzaken   PO in actie

PO in actie

17 mei 2017

Beste ouders,

Kwaliteit leveren is nooit toeval. Het is het resultaat van gerichte intenties, oprechte inspanning, een intelligente koers, vaardige uitvoering en de mindset om altijd mogelijkheden te zien.

Bij de introductie van de naam Xpect Primair beschreven we bij de toelichting van de naam dat er op onze scholen sprake is van een web van onderlinge verwachtingen. Ouders zijn verwachtingsvol over de toekomst van hun kinderen, directeuren verwachten van leerkrachten dat ze de juiste dingen doen, leerkrachten hebben op hun beurt verwachtingen over prestaties van leerlingen en kinderen hebben verwachtingen over wat ze zullen tegenkomen na groep 8. Als we hoge verwachtingen van elkaar hebben, moeten daar ook passende middelen en faciliteiten tegenover staan om deze verwachtingen te kunnen realiseren.

Xpect Primair herkent zich daarom in het manifest van PO in actie. Dit manifest vraagt om:

• Een eerlijk salaris
  • Minder werkdruk

Xpect Primair staat immers voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Willen we kinderen goed onderwijs blijven bieden, dan moet er nu ge√Įnvesteerd worden in het primair onderwijs. Daarom onderschrijft het bestuur van Xpect Primair, ondersteunt door de directeuren en de GMR, dit manifest van harte.

Meer informatie klik hier

Met hartelijke groet,