Home   Nieuws van school

Nieuws van school

Geef een prentenboek cadeau

Alle kinderen moeten kunnen opgroeien tussen de boeken Het initiatief ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie alle – maar dan ook alle – kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Als erLees meer »


Hand in hand, tolerant

Levensbeschouwing: Hand in hand, tolerant. In deze periode gaan we met Kleur op school het begrip tolerantie van alle kanten bekijken. Tolerantie is bereid zijn om mensen anders te laten denken en handelen dan je zelf denkt enLees meer »


Groeien en bloeien

Geïnspireerd door een kunstwerk van Roxy Paine zijn de groepen 3 de afgelopen weken aan de slag gegaan met het thema groeien en bloeien. Gekoppeld aan dit thema wilde tuincentrum Groenrijk ons graag ontvangen om ons hier meerLees meer »


Fruit- en traktatiebeleid

Dit stukje dient ter verheldering over het fruit eten in de klas en het traktatiebeleid.  Kinderen krijgen in de klas 5-10 minuten de tijd om hun fruit te eten. Mochten zij binnen deze tijd hun fruit nog nietLees meer »


Christoffel omgetoverd tot museum

Van 12 tot en met 16 maart wordt basisschool Christoffel omgetoverd tot Museum Christoffel. Dit naar aanleiding van onze bezoeken aan museum de Pont. De tentoonstelling is geïnspireerd op de kunstenaars en werken die op dit moment inLees meer »


Open morgen 16 maart 2018

Op vrijdagmorgen 16 maart a.s. zijn ouder(s) en verzorger(s) van kinderen die in het schooljaar 2018-2019 vier jaar worden van harte welkom op onze open morgen. Vanaf 9.30 uur worden zij ontvangen. Na een korte introductie door onze directeur, GérardLees meer »


De Week van de Lentekriebels!

Op 21 maart begint de lente, het jaargetijde van nieuw leven. Kinderen zijn vaak geboeid door de geboorte van kuikentjes, lammetjes en baby-tjes. Maar hoe groeit een baby in de buik? Wat is verliefdheid? Wat is het verschilLees meer »


Muziekids

Het is al weer een tijdje geleden, maar 25 januari was het zover: het uitreiken van de cheque! Muziekids is enorm blij met het bedrag dat onze school bij elkaar heeft gerend! Dit kan betekenen dat Muziekids inLees meer »


1 2 3 27