Home   Nieuws van school

Nieuws van school

21st Century skills

   Ook op bs. Christoffel zijn onze leerlingen druk doende met toekomstgericht werken en leren. Laptops, om door de hele school mobiel te kunnen werken, worden daarin steeds belangrijker. Dat onze leerlingen nog een stapje verder gaan bewijst het feitLees meer »


Voor in uw agenda

Planning vrije dagen schooljaar 2017-2018 Hierbij geven wij u een overzicht van de vakanties, vrije (mid)dagen en studiedagen voor het komende schooljaar. Dit overzicht is onder voorbehoud tot de definitieve kalender in de vakantie wordt vastgesteld. In de eerste schoolweek naLees meer »


Tweede hepatitis A vaccinatie

Geachte ouders/verzorgers en medewerkers, In november 2016 heeft de GGD alle kinderen en medewerkers van basisschool Christoffel, de BSO en TSO De Eetclub gevaccineerd tegen hepatitis A. Na deze vaccinatie is uw kind, of bent u een jaarLees meer »


Ouders bedankt!

Het einde van het schooljaar nadert. Hoog tijd om jullie, ouders, te bedanken voor de hulp en inzet voor onze school: structureel of eenmalig, in kleine of in grote vorm, zichtbaar en minder zichtbaar. Daarom willen we jullieLees meer »


Muzische Avond 2017

Woensdag 21 juni was het dan weer zover: de jaarlijkse Muzische Avond. Een fenomeen dat inmiddels niet meer weg te denken is uit het jaarprogramma van de Christoffelschool. Het begon ’s morgens al met de generale repetitie, waarbijLees meer »


Staking

 U heeft al veel op het journaal kunnen zien over de staking. Ook onze leerkrachten begonnen een uur later. Na een gezamenlijk ontbijt om kwart voor 9 hebben onze leerkrachten ballonnen aan het hek gehangen. Op de ballonnen kuntLees meer »


Levensbeschouwing

De laatste weken werken wij aan het thema ‘In je kracht’. In je kracht staan betekent: eigen kwaliteiten kennen, talenten ontwikkelen en wensen realiseren. Door in je kracht te staan kun je dingen doen die bij je passen,Lees meer »


Muzische avond

Op woensdag 21 juni van 18.30 – 20.30 uur is het eindelijk zover
 Alle groepen zijn al druk aan het oefenen om op deze avond met een geweldig optreden voor de dag te komen. Dit jaar staat deLees meer »


1 2 3 24