Home   Nieuws van school

Nieuws van school

Luizencontrole en ouders gezocht!

Op maandag 23 oktober om 8.45 uur vindt er weer een luizencontrole plaats. Wij willen jullie vragen om jullie kind(eren) in het weekend voorafgaand aan de controle alvast goed te controleren en wanneer nodig te starten met behandelen. Kijkt uLees meer »


Gedragsregels

Afgelopen periode stond elke twee weken een ”kapstokregel” centraal.  Deze week en de week na de herfstvakantie staat de laatste “kapstokregel” centraal: Breng jezelf en anderen niet in gevaar en doe voorzichtig met elkaar. Als afsluiting van dezeLees meer »


Op naar Den Haag

Met alle scholen van Xpect Primair op weg naar Den Haag. Om 11 uur stonden er bussen klaar bij Station Universiteit om op weg te gaan naar Den Haag. Met bijna 25 christoffelcollega’s zijn we sterk vertegenwoordigd omLees meer »


Nieuwe gezichten

Begin dit schooljaar is ons team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Zij stellen zich graag even aan u voor: Hallo, Mijn naam is Philly Kerstens. Ik werk als leerkracht in groep 3c op de woensdag, donderdag enLees meer »


Muurschilderen op Christoffel

  Er wordt deze week op het schoolplein door de leerlingen hard gewerkt aan een muurschilderij. De Nicaraguaanse kunstenaar Tania Gutierrez is overgevlogen vanuit Nicaragua om, samen met onze leerlingen, dit project uit te voeren. Het project isLees meer »


Levensbeschouwing: Fantastisch

Het thema voor de komende periode is “fantastisch”. Kinderen hebben vaak heel veel fantasie/verbeeldingskracht. Met verbeeldingskracht kunnen ze zich inleven in situaties en dingen of mensen bedenken die helemaal niet bestaan. Of misschien toch wel, maar dan isLees meer »


Chris en Chrisje

Op onze website staat nog bij “onze leerling” het leerlingprofiel van Thijmen 2.0. Dit gaat binnenkort veranderd worden, omdat we Thijmen 2.0 omgedoopt hebben naar “Chris”. Chris is een wat neutralere naam en kan zowel voor een jongenLees meer »


Dromen van een betere wereld

Van de werkgroep levensbeschouwing: “Dromen van een betere wereld”. Dit is het thema van de jaarlijkse Vredesweek. De Petrus en Pauluskerk heeft onze school benaderd om samen aan dit project te werken, daarom is er overleg geweest tussenLees meer »


1 2 3 24