Home   schoolzaken   Nieuws van de Eetclub

Nieuws van de Eetclub

26 maart 2018

Bent u de ouder, opa/oma, oom/tante of gewoon iemand die graag met kinderen leuke dingen onderneemt? Dan zoeken we jou.

Wilt u uw favoriete hobby met ons delen of een groep kinderen leiden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij zoeken meerdere mensen die graag tijdens het overblijven dingen wil ondernemen met de kinderen. We hebben een grote Eetclub (soms wel 300 kinderen per dag) en willen hen meer bieden dan we nu al doen.

Wat we nu al eens organiseren is sieraden maken, slijm maken, mini hockey toernooi of een mini voetbal toernooi, enz.

Echter is dit vrij lastig te organiseren als je als vrijwilliger ook voor een groep moet staan en we hebben nog maar net voldoende vrijwilligers in huis.

We kunnen ons voorstellen dat je een groep leiden niet zo leuk vind, maar met een kleinere groep kinderen je hobby uitoefenen juist wel.

Ideeƫn die wij hebben, maar aangevuld kunnen worden met nog veel meer, zijn:

• Yoga
  • Dansen
  • Kunst maken
  • Haken
  • Spelletjes spelen
  • Knutselen

We zoeken zoveel mogelijk mensen om van de Eetclub een heerlijk moment van ontspannen te maken zodat de kinderen bijgetankt weer fris aan hun middaglessen kunnen starten in de klas.

We zijn al blij als heel veel mensen zich voor 1 dag per week aanmelden (ma-di-do-vr 12.00-13.15u), maar voor meer mag ook. Een duo dat zich aanmeldt, zodat de 1 de ene week komt en de ander de andere week is ook goed. We staan open voor suggesties.

Natuurlijk zetten wij daar ook wat tegenover:

• Heb je een (klein)kind of neefje/nichtje op school zitten dan mag hij/zij op de dag dat jij meehelpt gratis naar de Eetclub komen.
  • Je krijgt een vergoeding per dag dat je aanwezig bent per maand uitbetaald.
  • Blije gezichten van kinderen die elke week naar jou uitkijken.

Heeft u hierover nog vragen, dan kunt u altijd langs komen of even bellen naar Sonja Schuuring, coƶrdinator eetclubchristoffel, tel. 06-30182967.Ā