Home   Geen categorie   Nieuwe gezichten

Nieuwe gezichten

27 september 2017

Begin dit schooljaar is ons team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Zij stellen zich graag even aan u voor:

Hallo,

Mijn naam is Philly Kerstens. Ik werk als leerkracht in groep 3c op de woensdag, donderdag en vrijdag. Op andere dagen ben ik werkzaam op een andere school. Samen met mijn vriend en onze 2 katten woon ik in Breda. In mijn vrije tijd lees ik graag, ben ik creatief bezig of sport ik.

Dag allemaal,

Ik ben Jiri van Huijkelom en ik ben maandag en dinsdag leerkracht op BS Christoffel. Op maandag mag ik voor groep 8b staan en op dinsdag voor groep 8a. Op donderdag en vrijdag werk ik op een andere school in Tilburg. Mijn voorkeur gaat uit naar het lesgeven in de bovenbouw. Ik ben nog niet zo lang afgestudeerd en zie dit jaar als een jaar waarin ik enorm veel kan leren over alles wat er bij groep 8 komt kijken. We hebben een erg leuke start gemaakt en ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken. De deur staat altijd open voor vragen of een kennismakingsgesprekje.

Hallo,

Ik ben Steffie van Osch. Ik ben op donderdag en vrijdag leerkracht in groep 7b naast Denise. Ik heb vorig jaar hier mijn afstudeerstage gelopen en dit jaar dus een baan. De andere drie dagen werk ik als invaller bij stichting Xpect Primair. Ik hou van hockeyen en yoga.

Hallo,

Mijn naam is Jop van der Steen. Op dit moment sta ik op maandag, dinsdag en woensdag in groep 5a en op donderdag en vrijdag in groep 5b. In beide groepen vervang ik een zwangerschapsverlof en zal ik dus ook niet het gehele schooljaar blijven. Als ik niet voor de klas sta kan je me vaak hardlopend vinden in de Tilburgse straten en bossen waar ik dagelijks mijn rondjes maak. Mochten er nou nog vragen zijn mag je me altijd even aanspreken of een mailtje sturen.

Hallo,

Mijn naam is Mascha Schaafsma, ik ben dit schooljaar op bs Christoffel begonnen als onderwijsassistent voor de groepen 5 en 6. Ik zal het komende jaar de leerkrachten en de leerlingen van deze groepen zoveel mogelijk assisteren. Dit kan binnen de groep of buiten de groep zijn. Ik heb jarenlang als leerkracht gewerkt maar ben er de laatste jaren even tussenuit geweest. Ik vind het heel fijn om terug te zijn. Ik woon in Tilburg en heb een zoontje van 5. Het leukst om te doen in mijn vrije tijd is spelen of op pad gaan met mijn zoontje. Daarnaast skate ik graag of loop ik hard. Ook fotografeer ik heel graag. Wil je meer over mij weten, vraag gerust. Ik werk op de maandag, dinsdag en donderdag.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kris Maas en dit schooljaar ben ik gestart als onderwijsassistent in de groepen 1-2. Sommigen van jullie kennen me wellicht al, omdat ik inmiddels al voor het vierde schooljaar op Christoffel rondloop (o.a. voor mijn stage voor de studie Pedagogiek, die ik in juli 2015 afgerond heb). Dit schooljaar zal ik dus vooral in de kleutergroepen te vinden zijn. Als er vragen zijn, stel ze gerust!

Hallo,

Mijn naam is Annelies van der Schuit. Ik ben leerkracht en zal dit jaar de groepen 7 en 8 assisteren.¬†U zult mij dus bij verschillende groepen tegen komen.¬†Mijn hobby’s zijn lezen, kamperen en zingen. Ik zing klassieke muziek in een groot concertkoor.¬†Voor verdere vragen kunt u altijd bij mij terecht. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn naam is Sanne en ik ben dit jaar een nieuw gezicht op basisschool de Christoffel. Ik werk als onderwijsassistent in de groep 3 en 4. De leerlingen oefenen met mij taal, lezen en rekenen. Ook ondersteun ik de juffen waar nodig. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Als je vragen aan me hebt: stel ze gerust!

Hoi!

Ik ben Lotte Algra, ik ben 21 jaar en ik ben een LIO-stagiaire van de Pabo in Tilburg. Ik sta komend jaar in groep 4b bij juf Helma en ik ben er altijd op dinsdag en donderdag. Om de vijf weken ben ik nagenoeg heel de week te vinden in de klas dus ook dan kun je me tegen komen. Vanaf januari ben in fulltime op school te vinden en zal ik ook voor een tijd de klas van juf Helma gaan overnemen. Buiten school zing en werk ik en doe ik graag dingen met mijn vriendinnen. Ik hoop ook dit jaar weer veel te leren in mijn fijne en gezellige groep en veel leuke dingen te doen met het team!

Hooooi!

Mijn naam is Lo√Įs Janssens. Ik ben 20 jaar oud. Samen met mijn ouders en broertje won ik in een rijtjeshuis in Tilburg. Mijn hobby’s zijn reizen, afspreken met vriendinnen en oppassen. Dit jaar is mijn 4e en laatste jaar op de Pabo. Dit betekent dat ik dit jaar ga afstuderen. Tot de kerstvakantie kunnen jullie mij vinden op de dinsdag en de donderdag. Na de kerstvakantie zullen deze dagen veranderen. Ook zal ik de klas 5 weken overnemen als onderdeel van mijn afstudeerstage. Dit jaar zal ik met veel plezier les gaan geven in groep 5b. Mocht je nog vragen hebben, stel ze!!