Home   schoolzaken   Muziekids

Muziekids

12 december 2017

Ho Ho Ho allemaal,

Wat hebben we een sportieve sponsorloop achter de rug. Chapeau voor alle kinderen!

Afgelopen donderdag zijn twee vrijwilligers van Muziekids op bezoek geweest en hebben in alle klassen verteld over het goede doel. Wat zijn we trots dat wij als school geld mogen inzamelen voor zo een mooi doel en dat in Tilburg.

Goede doel gemist? Lees dan de vorige nieuwsbrief terug. Vrijdag 8 december vond de sponsorloop plaats en kon het rennen beginnen. Helaas moesten wij de loop naar de gymzaal verplaatsen vanwege het slechte weer, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! Wat hebben de kinderen hun best gedaan en veel rondjes gerend voor Muziekids.

Dat betekent:
Het geld inzamelen kan beginnen!! Met de stempelkaart kunnen de kinderen aan hun sponsoren laten zien hoeveel rondjes ze hebben gerend en kan het geld worden ingezameld. Heb je al je geld bij elkaar, neem het mee naar school en lever het in bij de leerkracht.

Uiterlijke inleverdatum is 19 december. We hopen op een mooi bedrag voor Muziekids!

Wij als kerstteam zijn supertrots!

Groetjes van de kerstcommissie
Floor, Karlinda, Sabine, Lotte, Hilde, Mara, Wendy Bertens en Evy