Home   schoolzaken   Kinderraad 2017-2018

Kinderraad 2017-2018

28 november 2017

Op 24 november jl. heeft de nieuwe kinderraad voor het eerst vergaderd. De kinderraad bestaat uit een groep enthousiaste, betrokken leerlingen van onze school.

Wat is de kinderraad?
De kinderraad is een groep kinderen die meedenkt over allerlei dingen die te maken hebben met de leerlingen op onze school. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hebben onlangs een vertegenwoordiger uit hun klas gekozen.

Wat doet de kinderraad?
De kinderraad vraagt aan de kinderen in de klas of ze punten willen inbrengen. Deze punten worden vervolgens in de kinderraad besproken. Men kan ook zelf contact met de kinderraad opnemen. Voor elke vergadering wordt een agenda gemaakt met bespreekpunten. Dit kunnen verbeterpunten zijn, maar ook activiteiten die op school georganiseerd moeten gaan worden of idee√ęn die vanuit de klassen komen. Bij iedere vergadering is de directeur en secretaresse aanwezig.

Wie zitten in de kinderraad?
Roemer van Beest (groep 5a)
Jochem van Hoof (groep 5b)
Valentijn van het Hof (groep 5c)
Noortje van Rooy (groep 6a)
Edwin de Regter (groep 6b)
Jetske Roosendaal (groep 7a)
Emma de Wolf (groep 7b)
Linde Zebregs (groep 8a)
Jaap Neutkens (groep 8b)

Waar en wanneer vergadert de kinderraad?
De kinderraad vergadert een uur onder schooltijd in de voorlopige teamkamer.