Home   Groep 8

Groep 8

Stagiair groep 8

Hoi! Mijn naam is Bram, Op de dinsdagen kom ik stage lopen in groep 8. Ik ben 20 jaar en zit in de eerste klas van de PABO, mensen zeggen altijd over mij dat ik een erg vrolijkeLees meer »


Afscheid groep 8

Na een geslaagd schoolkamp nam groep 8 afgelopen donderdag met een spectaculaire Theater Dinner Show alvast een beetje afscheid van Christoffel. Om half 7 startte de avond met een aankomst van de sterren over de rode loper. AangemoedigdLees meer »


Geslaagd groep 8 kamp

De leerlingen van groep 8 zijn van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni op kamp geweest. Al een aantal jaar zijn we te gast op de Roerdomp in Westelbeers. En ook dit jaar is hetLees meer »


Op bezoek bij het ROC

Woensdag 1 juni zijn de kinderen van groep 8a naar het ROC Tilburg gefietst. Daar kregen we uitleg van de leerlingen van de opleiding tandartsassistent. In verschillende groepjes kwamen we bij 5 verschillende activiteiten. Zo kregen we eenLees meer »


Op naar het praktisch verkeersexamen

Nu alle leerlingen van groep 8 geslaagd zijn voor hun theoretisch verkeersexamen, staat het praktisch verkeersexamen voor de deur. Aankomende vrijdag gaan ze op hun fiets in praktijk brengen wat ze allemaal geleerd hebben. Voordat onze groep 8ersLees meer »


Kunstklas groep 8

Deze keer zijn we in groep 8 bezig gegaan met het ontwerpen van onze eigen stad. Rekening houdend met de redenen waarom mensen van het platteland naar de stad trekken. Dit was ook een hoofdstuk van aardrijkskunde. ZoLees meer »


Cruijff court finales Tilburg

In het Reeshofpark speelden de teams van Christoffel, de Blaak, Jan Ligthart Huibeven, Koolhoven en Tilburg buurtsport om de titel beste team van Tilburg. De winnaar mocht door naar de regiofinales. Na een minuut applaus voor Johan CruijffLees meer »


Kunst in de gang

Afgelopen week hebben de kinderen van groep 8 hard gewerkt aan een kunstproject. De opdracht was om jezelf ‘aan te kleden” met een mooi hoofddeksel. De kinderen hebben, na de instructie van juf Daphne, hard gewerkt om met heel veel verschillende materialen er ietsLees meer »


1 2 3